magasin puma
Valuta:
 

Frakt & Returer

När vi har fått din betalning, kommer vi att antas över hela världen vid EMS inom 2-3 dagar för leverans av dina produkter, är din frakt leveransadress väntas i 5-7 affärsdagar för att ankomma till vänster.

Återbetalningspolicy

Vi tillåter bara en fullständig återbetalning för objekt som har problem orsakade av oss, om paketet inte innehåller alla tillbehör och delar det utfärdades, kostnader för tillbehör och delar från det totala produktpriset kommer att dras och kan inte motivera en partiell återbetalning, om du av någon anledning behöver ändra storlek, färg eller återbetalning beror under "Till skillnad från" kostnaden för leverans av allt är produktpriset kommer att dras.

Återgång politik

Retur eller utbyten är tillåtna, under förutsättning att kunden köpte produkten via hemsidan och det är inom 30 dagar från dagen för mottagandet. Vänligen kontakta oss.

Navigering

Priserna som visas är exklusive porto och förpackning. Dessa belopp beräknas automatiskt i orderprocessen. Separat märkt på objekt som levereras av lastbärare på grund av deras storlek och vikt (brutto poster) är ansvarig för fraktkostnader. De avgifter för leverans betalas av köparen och inte ingår i köpeskillingen eller sändningsladdningar.

För annullering

Om du vill avboka din beställning, måste du kontakta vår kundtjänst på nätet eller maila oss omedelbart. De flesta beställningar skickas inom 1-3 dagar från dagen för beställningen. Frakt Beställningar kan inte avbrytas. Avbokning förfrågningar efter beställningen har levererats behandlas i enlighet med vår returpolicy.

Tillbaka